SteadyBody-lakanoilla mullistava nukkumiskokemus - testaajat innostuivat

SteadyBody-lakanoilla mullistava nukkumiskokemus - testaajat innostuivat

Painopeitto auttaa nukahtamaan ja lisää rauhallista unta Luet nyt SteadyBody-lakanoilla mullistava nukkumiskokemus - testaajat innostuivat 4 minuuttia Seuraava Miten valitsen oikeat ja oikean kokoiset lakanat?

Tiedätkö sen tunteen, kun illalla menee sänkyyn, jossa on viileät ja sileät lakanat? SteadyBody-lakanoissa tämä tunne säilyy koko yön.

Yölliseen hikoiluun voi olla monta syytä. Vilkas aineenvaihdunta, ylipaino, vaihdevuodet tai hellekesä. Yöllä hiestä märkänä on ikävä herätä ja vielä vaikeampi nukahtaa uudestaan.

Jos hikoilu alkaa yllättäen ja pahenee nopeasti, kannattaa käydä lääkärissä varmistamassa ettei hikoilu ole oire sairaudesta. Onneksi useimmiten syy löytyy hengittämättömissä materiaaleissa sängyssä tai makuuhuoneen huonosta ilmanvaihdosta, muista siis tuulettaa makuuhuonetta ahkerasti.

Annoimme Unikulman lämpöä tasaavia SteadyBody-lakanoita kuluttajille koekäyttöön.

SteadyBody®-lakana kokemuksia

Lähtötilanteena pariskunta, joista mies on rauhaton nukkuja. Petauspatja liikkuu yön aikana ja lakana lähes joka yö ryttyisenä kasana. Nainen puolestaan kokee olevansa "vaihtolämpöinen", joko paleltaa tai vaihtoehtoisesti on todella kuuma:

Ensifiilikset SteadyBody-lakanoista olivat hieman epäileväiset. Mies mietti materiaalia "kuinkahan mahtaa hiostaa" ja pesukoneeseen ladatessani lakanoita, tuli mieleeni erittäin liukas ja hengittämätön vuorikangas.

Lakanat kuivahtivat todella nopeasti ja pääsimme kokeilemaan. "Aika miellyttävän tuntuiset", sanoi mies ja itse olin samoilla linjoilla. Lakanat tuntuivat viileiltä ja silkkisen pehmeiltä. Muutaman nukutun yön jälkeen mies tuumi, että mitenköhän enää osaa tavallisissa lakanoissa nukkuaan, kun nämä ovat niin hyvät.

Itse huomasin, että parasta oli nukkua ilman rihman kiertämää. Pysyin lämpimänä ja yökkärit olivat yksinkertaisesti liikaa. Miehen puolella lakana pysyi kuin pysyikin paikoillaan koko testijakson ajan. Petari tosin on välillä vielä liikkunut. Nukkuma-asennon vaihtaminen sujui helposti "liusumalla".

Vaihdamme lakanat kerran viikossa, niin nyt oli kiva vaihdella SteadyBodyjen ja tavallisten lakanoiden välillä. Ero oli kyllä huikea! Ensimmäinen yö tavallisissa lakanoissa tuntui oudolta. Lähinnä siksi, että tavalliset lakanat tuntuivat todella karheilta ja se asennon vaihtaminen oli työläämpää. Eikä se aiemmin niin silkkiseltä tuntunut puuvillasatiini tuntunutkaan enää niin silkkiseltä. Tietty muutaman nukutun yön jälkeen tavallisiin lakanoihin taas tottui, mutta mm. se lakanarytty palaa.

”Kun saatiin uudet lakanat, niin sen jälkeen ei muilla ole halunnut nukkuakaan. Lakanat myös kuivuvat nopeasti yön jälkeen.”

"Ensimmäinen positiivinen asia, kun hain lakanat oli niiden väri. Olen jo niin kyllästynyt väreihin ja kuvioihin lakanoissa. Nämä olivat valkoiset jossa vaalean harmaan ruudukko, ihana vaihtoehto kaiken kirjavaan valikoimaan. Seuraavaksi yllätti aluslakanan koko.

Kerrankin tarpeeksi iso, jota riitti kunnolla petauspatjan alle ja siellä on myös pysynyt. Kaksi levotonta nukkujaa ei ole onnistunut sitä saamaan yhdeksi mytyksi keskelle sänkyä. Lakanat tuntuvat ylelliseltä, aivan kuin menisi silkkilakanoiden väliin nukkumaan. Hetken on ihana viileys kunnes tuntee niiden lämmön.

Yksi illan parhaista kohdista! Itse kärsin levottomista jaloista ja fibromyalgiasta. Pienikin veto tai kylmyys saa jalat kramppaamaan. Rakastan nukkua alasti, mutta pitkään olen nukkunut villasukat ja pyjamahousut jalassa. Jossain vaiheessa yötä se on kostautunut kuumuudessa ja kun hikoilen päästä kaikkein helpoimmin, on tyyny ollut likomärkä.

Näissä lakanoissa nukkuessa en ole hikoillut, saanut nukkua alasti ilman, että on kylmä/kuuma. Aamulla, kun petaan sängyn, lakanat ovat sen näköiset, kun ne olisi juuri pedattu. Jos olisin lukenut pelkän tiedotteen lakanoista, en olisi uskonut. Nyt kun olen nukkunut niissä kaksi viikkoa voin suositella!"

SteadyBody® funktionaaliset ja hengittävät materiaalit

Sängyssä käytettyjen materiaalien laatu ratkaisee yhtälailla peittojen täytteissä kuin lakanoissakin. Mitä laadukkaampi materiaali, sitä hengittävämpi, pitkäikäisempi ja miellyttävämpi se on nukkuessasi. Laadukas ja ilmava materiaali mahdollistaa kunnon yöunet sekä paremman nukkumismukavuuden. Lämmön ja kosteuden muodostuminen estyy tehokkaasti ja nukkuminen on miellyttävää.

Unikulman tekninen SteadyBody®-tuoteperheen lakanat ja peitot tasapainottaa ja jakaa kehon lämpötilaa. SteadyBody-lakanoiden valmistuksessa on käytetty hiilikuitua ja niiden tarkoitus on auttaa nukkumaan rauhallisemmin tasoittamalla kehon sähkökentät ja pitämällä lämpötila sopivana koko yön ajan.

Tuotesarjaan kuuluvat myös tyynyn- ja petauspatjansuojat, jotka ovat helppoja pestä ja helpottavat vuoteen puhtaana pitämistä.

Unikulma on toiminut paremman unen asialla jo yli 30-vuotta. Unikulma kehittää, valmistaa ja myy yksilöllisiä sekä terveellisiä hyvän unen ratkaisuja. Ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista.

Tilaa lakanat itsellesi täältä!