ERGONOMIATURVA | TAKUU

Ergonomiaturva* yksilöllisille (Sinun ja Uniikki) vuoteille 

 

Unikulma myöntää  Sinun ja Uniikki -tason patjojen ostajille ergonomiaturvan* normaalin takuun lisäksi. Ergonomiaturva* myönnetään tuotekokonaisuudelle,

johon kuuluu Sinun tai Uniikki -tason patjat, joissa on Unikulman aito petauspatja, säädettävä Unikulman joustosälepohja sekä Unikulman ergonominen tyyny (Hybrid1, Hybrid 2 tai Astro). Ergonomiaturva* on voimassa kolme (3) kuukautta vuoteen toimituspäivästä. Ergonomiaturva on voimassa vain alkuperäiselle ostajalle.

 

Ergonomiaturva*: 

Kolmessa kuukaudessa niin vuode kuin vuoteen omistaja mukautuvat uuteen ergonomiseen tilanteeseen ja lisääntyneeseen nukkumismukavuuteen. Teemme tarvittaessa muutoksia kolmen kuukauden sisällä toimituspäivästä kokonaisuuteen tai annamme säätöohjeita joustosälepohjalle. Takuun puitteissa emme toteuta ergonomiaturvan jälkeen nukkumisergonomiamuutoksia vuoteeseen. 

Unikulman tuotteiden takuuajat

Unikulman vuoteilla on 10 vuoden takuu. Hygieniasyistä suosittelemme vaihtamaan vuoteen uuteen tämän jälkeen. Takuun voimassaoloaika alkaa toimituspäivästä ja koskee vain alkuperäistä omistajaa. Jos patjasi on yksilöllisesti sinulle valmistettu, patja ei sovi toiselle henkilölle. Sen kestävyys voi heiketä esimerkiksi raskaammalla nukkujalla. Takuuaika jousistolle ja joustinrungolle on 10 vuotta toimituspäivästä ja yksi vuosi tekstiileille ja sijauspatjoille. Takuu kattaa takuuaikana ilmenneet raaka-aine- ja valmistusviat. Joustinpatjojen ja runkojoustinpatjojen takuu kattaa jousiston ja puuosien rikkoutumisen.

 

Takuu ei kata virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä tai huolimattomasta käsittelystä, asennusvirheestä tai HUOLTAMATTA JÄTTÄMISESTÄ. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä jousiston normaalia pehmentymistä

(pysyvä < 2,5 cm). Takuu ei sisällä ostohinnan palautusta. Ensisijaisesti Unikulma pyrkii korjaamaan tuotteen. Mikäli tuotetta ei pystytä korjaamaan, Unikulmalla on oikeus korvata tuote uudella vastaavalla.

Huom! Takuukorjaus tai -vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuaikaa.

 

Vikatapauksessa

Ilmoitus viasta on tehtävä Unikulmalle välittömästi vian havaitsemisesta. Ilmoituksen jälkeen Unikulma päättää, miten vika todetaan. Tuote joko toimitetaan Unikulmalle, tuote käydään tarkastamassa asiakkaan luona tai Unikulmalle toimitetaan valokuva viallisesta tuotteesta. Ostajan on esitettävä Unikulmalle tuotteen ostokuitti. Unikulma korjaa tuotteen ensitilassa. Korjausaika riippuu vian laadusta.

Joustinpatja 10 v

Moottorialustan elektroniikka 3 v

Patjanalusta (jenkkisänky) 10 v

Kaukosäädin 3 v

Runkojoustinpatja 10 v

Moottorialustan runko 10 v

Astro | Eliksiiri -patja 1 v

Ergonomiaturva (Sinun ja Uniikki)  3 kk

Petauspatja 1 v

Peitot ja lakanat 1 v

Peittojen ja lakanoiden takuu

Myönnämme peitoille ja lakanoillemme (1) vuoden materiaalivirhe takuun.

Unikulma Oy

Petikontie 4,

01720 Vantaa

© Unikulma Oy | +358 40 585 6179 | asiakaspalvelu@unikulma.fi | Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
unikulma.png
0