Näyttökuva 2019-2-20 kello 15.54.15.png

Hyvä yrityspäättäjä!

Anna lahja, jolla rakennat energisempää yritystä.

Voit olla varma, että lahja on mieluinen.

Haluatko auttaa työntekijääsi pitämään parempaa huolta

hyvinvoinnistaan ja työkyvystään? Pehmeä Unikulman paketti on taatusti mieluinen yllätys. ​Ortobedinen tyyny helpottaa niska-hartiaseudun kipuja ja parantaa unen laatua!

Kun työntekijäsi nukkuvat paremmin, he myös jaksavat hyvin. Koko yritys voi siten paremmin!

Parhaiden Unien lahja on loistava valinta myös yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi.

Maiju-nukkuu-16.jpg

Miksi hankkisit lahjat Unikulmasta?

Uskomme hyvinvoivan henkilöstön olevan menestyvän yrityksen kallein aarre. Tuotteemme on kehitetty asiakkaita kuunnellen ja nukkujia varten. Ainoa päämäärämme on täydellisen asiakastyytyväisyyden takaaminen.

Kuinka me Unikulmassa toimimme?

Tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Vantaan Petikossa. Näin varmistamme tuotteitemme tinkimättömän laadun.

Olemme kuunnelleet asiakkaittemme tarpeita ja kokemuksia unesta 30 vuotta. Näiden kokemusten perusteella tuotteemme suunnitellaan työterveyslaitoksen kouluttamien unenasiantuntijoiden ja fysioterapeuttiemme toimesta.

Löydät Sinulle tärkeät ja sopivat tuotteet helposti, joko itse tai asiantuntijamme valitsemana ja saat tuotteesi vaivattomasti.

Uniklab-patjamestari-2.jpg
astro5.gif

Mitä saat?

Ortopedinen tyyny on helppo tapa parantaa yrityksellesi tärkeän ihmisen unenlaatua, joka auttaa jaksamaan päivästä toiseen.

 

Laadukas uni on jaksamisemme tärkein voimalähde. Jokaisen yrityksen tulisikin ottaa laadukkaamman unen mahdollistaminen työntekijöille ja yhteistyökumppaneille osaksi yrityksen strategiaa. Unikulma on auttanut tässä jo kymmeniä yrityksiä ”Jaksa Paremmin” -tapahtumien kautta. Osana lahjakorttien hankintaa on mahdollista saada Sinunkin yritykseesi Unen asiantuntija pitämään ”Jaksa Paremmin” -tapahtumia.

Tyynykortti

Suosituin joululahjamme on jo useamman vuoden ajan ollut tyynykortti. Tyynykortti on helposti toteutettava lahja: lähetät samalla sekä joulukortin että lahjan.

Kortti sisältää ortopedisen tyynyn lisäksi unen asiantuntijan suorittaman UnikLab -pintapainemittauksen, jossa työntekijäsi tyyny säädetään sopivaksi ja hän saa samalla arvokasta tietoa henkilökohtaisesta nukkumisergonomiastaan!

Tyynyt-harmaalla-2019-web-16.jpg
Unikulma-lahjakortti-1.jpg

Hyvän unen lahjakortti Unikulmaan

Saat meiltä myös lahjakortit kirjattuna haluamallesi summalle. Kortilla voi ostaa mitä tahansa Unikulman hyvän unen tuotteita.

 
 

Jaksa Paremmin -tapahtuma!

Hyvin yönsä nukkuva työntekijä tekee päivällä tulosta!

Jaksa Paremmin -tapahtumassa autamme henkilöstöäsi nukkumaan paremmin ja herätämme työntekijöiden kiinnostuksen omaan nukkumiseensa. Yönsä hyvin nukkuva saa tutkitusti valtavasti lisää energiaa päivään ja voi paremmin. Organisaation toimintaa nakertavilla tekijöillä, kuten työuupumuksella ja sairauspoissaoloilla on suora yhteys levon puutteeseen – eli käytännössä liian vähäisen tai huonolaatuiseen uneen.

 

Käytännön ohjeita räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin

Tapahtumassa Työterveyslaitoksen kouluttama fysioterapeutti antaa käytännön ohjeet, joiden avulla henkilöstösi nukkuu ja voi paremmin. Kartoitamme ennen tapahtumaa henkilöstön nukkumistottumukset ja toimitamme siitä yhteenvedon. Itse Jaksa Paremmin -tapahtumassa asiantuntijamme antaa tekemänsä kartoituksen pohjalta jokaiselle avaimet kehittää oman unensa laatua parempaan suuntaan. Suunnittelemme ja räätälöimme tapahtuman aina yhdessä yrityksen kanssa. Jaksa Paremmin -tapahtuma sopii erinomaisesti tyky- ja tyhy -tapahtumien yhteyteen. Tapahtumat voidaan järjestää etänä, yrityksen omissa tiloissa tai myymälöissämme kautta maan.

jaksaparemmin.png

Hyvä uni yhteistyökumppanina!

Yrityksille ja yhteisöille suunnatut palvelumme ja tuotteemme auttavat asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja henkilöstöäsi nukkumaan ja voimaan paremmin. Hyvä uni laadukkailla tuotteillamme parantaa myös asiakastyytyväisyyttä, tuo uutta energiaa, vähentää sairauspoissaoloja sekä työuupumusriskiä. Tutkitusti.

Lisäetuna

 

Yli 20 parhaiden unien lahjaa tilanneille fysioterapeutin pitämä Unen oppitunti henkilökunnallesi nyt 300 € +alv (arvo 500 €+alv). 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Pyydä tarjous

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian.