alk. 1500€

(80 / 90 x 200 cm)

Ei tuotetta

Huippusuosittu Unikulman hotellivuodemallisto nyt myös myymälöissä ja netissä!

Hotellivuode on valmis vuodekokonaisuus, joka koostuu jälkisäädettävästä alustasta, korkealaatuista yksittäispakatuista pussijousikerroksista (medium tai kova), Skanner-petauspatjasta sekä 23 cm tammijaloista. Värinä vuoteessa trendikäs Sand-kangas.

1500€

(80 / 90 x 200 cm)

2000€

(120 x 200 cm)

3000€

(160 / 180 x 200 cm)

Ei tuotetta

Osta helposti myös verkkokaupasta!

Verkkokaupasta ostettaessa vuode toimitetaan aina lähimpään myymälääsi noudettavaksi veloituksetta!

Mikäli haluat kotiinkuljetuksen (max. 35 km päähän lähimmästä myymälästä) valitse kassalla toimitustavaksi "Hotellivuoteen kuljetus".  Vuoteen kuljetus sisältää kuljetuksen kotiisi 95€ hintaan. 

Valittavanasi on myös  "Hotellivuoteen asennus" (max. 35 km päähän lähimmästä myymälästä) joka sisältää kuljetuksen ja asennuksen 130€ hintaan.

Hotellivuoteet kuljettaa Unikulman omat kuljettajat.

Säätömahdollisuus

Säätösälepohja antaa vuoteeseen säätömahdollisuuden, jolla kipujaksoja voidaan lyhentää ja lihasten palautumista nopeuttaa. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti. Tyylikkään yksinkertainen ja laadukas vuode saattelee sinut kauniisiin ja terveellisiin uniin.

Säädä sopivaksi

Hotellisänky valmistetaan jälkisäädettävällä alustalla. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

Makuuhuone puhtaana helposti!

Hotellisängyssä on 23 cm korkeat jalat joten siivoaminen myös sängyn alta on helppoa. Sängystä nousu on myös huomattavasti helpompaa. Petauspatjan päällinen on irroitettava ja pestävä.

Kestävää laatua!

Varmistaaksemme jokaisen jousen laadun, valmistamme jouset itse Unikulman omalla jousikoneella.  Ammattitaitoiset asentajamme tuovat vuoteet kotiisi suoraan tehtaalta asennettuna*.

 

*Kysy asennuspalvelua myymälässä tai valitse verkkokaupassa kassalla toimitustavaksi "Hotellivuoteen asennus".

Unikulma Oy

Petikontie 4,

01720 Vantaa

© Unikulma Oy | +358 40 585 6179 | asiakaspalvelu(at)unikulma.fi | Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
unikulma.png
0