KAMPANJA | Unikulma

Unikulma Oy

Petikontie 4,

01720 Vantaa

© Unikulma Oy | +358 40 585 6179 | asiakaspalvelu@unikulma.fi | Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16.

alk. 1500€

(80 / 90 x 200 cm)

Huippusuosittu Unikulman hotellivuodemallisto nyt myös myymälöissä ja netissä!

Hotellivuode on valmis vuodekokonaisuus, joka koostuu jälkisäädettävästä alustasta, korkealaatuisista yksittäispakatuista pussijousista (medium tai kova), Skanner-petauspatjasta sekä 23 cm tammijaloista. Värinä vuoteessa trendikäs Sand-kangas.

Osta helposti myös verkkokaupasta!

Verkkokaupasta ostettaessa vuode toimitetaan aina lähimpään myymälääsi noudettavaksi veloituksetta!

Mikäli haluat kotiinkuljetuksen (max. 35 km päähän lähimmästä myymälästä) valitse kassalla toimitustavaksi "Hotellivuoteen kuljetus".  Vuoteen kuljetus sisältää kuljetuksen kotiisi 95€ hintaan. 

Valittavanasi on myös  "Hotellivuoteen asennus" (max. 35 km päähän lähimmästä myymälästä) joka sisältää kuljetuksen ja asennuksen 130€ hintaan.

Hotellivuoteet kuljettaa Unikulman omat kuljettajat.

Vietä jokainen yö kuin huippuhotellissa!

Miltä tuntuisi nukahtaa joka ilta kuin olisit viiden tähden hotellissa? Unikulman hotellivuoteet ovat laadukkaita perusvuoteita ja voit valita mediumin tai kovan vuoteen oman mieltymyksesi mukaan. Unikulman hotellivuoteet ovat nyt myynnissä verkkokaupassa ja myymälöissä vain rajoitetun ajan. Osta vuode kotiin tai mökille ja nuku hyvin!  

 

Kampanja on voimassa 31.3 saakka.

Säädä sopivaksi

Hotellisänky valmistetaan jälkisäädettävällä alustalla. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

Makuuhuone puhtaana helposti!

Hotellisängyssä on 23 cm korkeat jalat joten siivoaminen myös sängyn alta on helppoa. Sängystä nousu on myös huomattavasti helpompaa. Petauspatjan päällinen on irroitettava ja pestävä.

Kestävää laatua!

Varmistaaksemme jokaisen jousen laadun, valmistamme jouset itse Unikulman omalla jousikoneella.  Ammattitaitoiset asentajamme tuovat vuoteet kotiisi suoraan tehtaalta asennettuna*.

 

*Kysy asennuspalvelua myymälässä tai valitse verkkokaupassa kassalla toimitustavaksi "Hotellivuoteen asennus".

VOITA HOTELLIYÖ

Maaliskuussa Helsingin Unioninkadulle avautuu 117 huoneen boutique hotelli U14 ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa testiyö ja uppoutua Unikulman ihaniin vuoteisiin. Kerro kenet ottaisit hotelliin mukaan Unikulman Facebookissa tai Instagramissa niin osallistut arvontaan. Arvonta suoritetaan 1.4.2020 ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
unikulma.png
0