Mökkisänky | Unikulma
Unikmatic-180x210-espoo-1-web_edited.jpg

Nauti hyvistä unista myös kesän jälkeen! Nyt moottorivuode tavallisen vuoteen hinnalla!

Nyt alkaen 3156€. Etusi jopa 2024€.

Unikulman moottorivuoteet ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Moottorivuoteen terveydelliset hyödyt ja mukavuus, samassa ylellisessä kokonaisuudessa, vie nukkumisen ihan uudelle tasolle. Sänky koostuu pehmeyttä tuovasta petaus- tai pintapatjasta, ergonomisesta joustinpatjasta, moottorialustasta ja säädettävästä joustosälepohjasta. Saatavilla Legenda-, Sinun-, ja Uniikki-patjoilla. Moottorivuoteessa asennon voi säätää mieluisaksi jalko- ja pääpäätyä nostamalla tai laskemalla.

Edun määrä laskettu 160 x 200 cm moottorivuoteen mukaan langattomalla kaukosäätimellä. Tarjous voimassa 31.7.2020 saakka.

Maiju-1.jpg
Finland-Canoe-pieni.jpg

Nauti hyvistä unista myös mökillä! Unikulman laadukas mökkivuode takaa hyvät unet läpi kesän!

Mökkisänky on valmis vuodekokonaisuus, joka koostuu jälkisäädettävästä alustasta, korkealaatuisista yksittäispakatuista pussijousista (medium tai kova), Skanner-petauspatjasta sekä 23 cm tammijaloista. Värinä vuoteessa trendikäs Sand-kangas.

Image by Evan Leith

Osta helposti myös verkkokaupasta!

Verkkokaupasta ostettaessa sänky toimitetaan aina lähimpään myymälääsi noudettavaksi veloituksetta!

Mikäli haluat kuljetuksen (max. 100 km päähän lähimmästä myymälästä) valitse kassalla toimitustavaksi "Sängyn kuljetus".  Sängyn kuljetus sisältää kuljetuksen 150€ hintaan. Kuljetus ei koske saaristoa ja matka on laskettava ajoteitä pitkin. Verkkokaupan tilauksissa olemme yhteydessä tarkemmasta toimitusajasta kolmen (3) arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Sängyt kuljettaa Unikulman omat kuljettajat.

Mikäli tarvitset kuljetusta pidemmälle otathan yhteyttä lähimpään myymälääsi ennen tilauksen tekemistä.

Säädä sopivaksi

Mökkisänky valmistetaan jälkisäädettävällä alustalla. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

Makuuhuone puhtaana helposti!

Mökkisängyssä on 23 cm korkeat jalat joten siivoaminen myös sängyn alta on helppoa. Sängystä nousu on myös huomattavasti helpompaa. Petauspatjan päällinen on irroitettava ja pestävä.

Kestävää laatua!

Varmistaaksemme jokaisen jousen laadun, valmistamme jouset itse Unikulman omalla jousikoneella.  Ammattitaitoiset asentajamme tuovat vuoteet kotiisi suoraan tehtaalta asennettuna*.

 

*Mikäli tarvitset mökkuvuoteelle asennusta, otathan yhteyttä lähimpään myymälääsi ennen tilauksen tekemistä.

Finland-Tree-pieni.jpg

Unikulma Oy

Petikontie 4,

01720 Vantaa

© Unikulma Oy | +358 40 585 6179 | asiakaspalvelu@unikulma.fi | Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
unikulma.png
0