unikulma-hotelli-349.JPG

Milloin on syytä vaihtaa uuteen sänkyyn?

Vuoteen ostajalle nyt asennus kaupan päälle! Samalla viemme vanhat sängyt pois. Kuljetus veloituksetta max. 50 km lähimmästä myymälästä.

Tässä 6 varmaa merkkiä!

  1. Nukut levottomasti

  2. Pyörit jatkuvasti sängyssä

  3. Patja on painunut kuopalle

  4. Päätä tai selkää särkee aamuisin

  5. Kätesi on aamuisin puutunut

  6. Sänkysi on yli 10 v vanha

Unikulma-Legenda-Sinun-Diana-moottorivuo

UnikLab-mittaus

Me Unikulmassa mittaamme kaikki asiakkaamme UnikLab-pintapainejärjestelmällä. Laitteisto mittaa kehon patjaan kohdistamaa pintapainetta. 

Mittauksesta saamme tärkeää tietoa henkilökohtaisesta nukkumisergonomiastasi, jonka perusteella jousisto rakennetaan jousirivi kerrallaan juuri sinulle. 

Yksilöllisesti räätälöity jousitus

Sinun-patjassa on aina henkilökohtaisesti sinulle räätälöity jousitus. Patjamestari suunnittelee juuri sinulle sopivat jousirivit UnikLab-mittauksen perusteella. Jouset valmistetaan Vantaan tehtaallamme Unikulman omalla jousikoneella. Näin varmistamme jokaisen jousen täydellisen sopivuuden ja laadun.

Hyvän unen edelläkävijä

Unikulman ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista. Mittausten ja unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn.  Meiltä löydät myös ohjeet ja avun muihin makuuhuoneen nukkumisergonomiaan vaikuttaviin tekijöihin.

MOOTTORIVUODE

Unikulman moottorivuoteet ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Moottorivuoteen terveydelliset hyödyt ja mukavuus, samassa ylellisessä kokonaisuudessa, vie nukkumisen ihan uudelle tasolle. Sänky koostuu pehmeyttä tuovasta petaus- tai pintapatjasta, ergonomisesta joustinpatjasta, moottorialustasta ja säädettävästä joustosälepohjasta. Saatavilla Legenda-, Sinun-, Teidän-, ja Uniikki-patjoilla. Moottorivuoteessa asennon voi säätää mieluisaksi jalko- ja pääpäätyä nostamalla tai laskemalla.
 

Unikulma-Legenda-Sinun-moottorivuode-1.j

HÄIRIÖTEKIJÄT

Unikulman moottorivuoteen sähköosat ovat kaikki suojattu, jotta sähkölaitteiden tuottamat häiriöt unessa saadaan minimoitua mahdollisimman tehokkaasti. 

KUORSAATKO?

Usein kuorsaaminen aiheutuu selinmakuulle käätymisestä, joka aiheutuu patjasta, jolla ei ole mukava nukkua kyljellään. Omalle keholle sopiva patja mahdollistaa ergonomiset nukkumisasennot ja helpottaa kylkimakuulla oloa. Kun patja myötäilee ja tukee kehoa sen tarvitsemista kohdista, ei aiheudu esimerkiksi käden puutumista joka pakottaa kääntymään selinmakuulle. Tämän seurauksena kuorsaus vähenee. Moottorivuoteella päätyä saa nostettua ylös portaattomasti juuri sen verran kuin itselle on tarpeen ja ergonomisella tyynyllä pään asennon saa optimaaliseksi, jolloin hengitystiet pysyvät auki ja kuorsaus vähenee tai parhaassa tapauksessa häviää kokonaan. On myös erittäin tärkeää, että tyyny on korkeussäädettävä ja näin sen saa säädettyä itselle oikean korkuiseksi.

unikulma-runkopatja-1.jpg

Runkopatja

Runkojoustinpatja on valmis vuodekokonaisuus, joka koostuu jälkisäädettävästä alustasta sekä jousikerroksesta. Runkojoustinpatjan jousisto valitaan neljästä eri taso vaihtoehdosta

(Klassikko, Legenda, Sinun, Teidän tai Uniikki).

Jouset ovat korkealaatuista yksittäispakattua pussijousta, joka takaa vuoteelle erinomaisen tuen ja joustavuuden. Tyylikkään yksinkertainen ja laadukas vuode saattelee sinut kauniisiin ja terveellisiin uniin.

Jälkisäädettävä

Runkopatja valmistetaan jälkisäädettävällä alustalla. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

Varaa aika ilmaiseen kehonmittaukseen, teemme sinulle yksilöllisen vuoteen.