MAKSUTAVAT

Myymälät 

 
Parempi uni on jokaisen oikeus, myös Sinun.

Unikulman myymälöissä voit maksaa ostoksesi turvallisesti yleisimmillä

pankki- ja luottokorteilla sekä rahoituksella.

TUOHI Mastercard -rahoituksen haet vaivattomasti ja nopeasti myymälässä ostosten teon yhteydessä. Myyjämme auttavat löytämään sinulle sopivan kuukausierän, oli kyseessä pienempi tai suurempi ostos. Myyjä tekee kanssasi luottohakemuksen ja myönteisen päätöksen saatuasi voit tehdä kaupat saman tien. Hyväksytyn päätöksen jälkeen voit jäädä odottamaan unelmiesi sängyn toimittamista ja ensimmäisen kuukausierän maksat vasta toimituksen jälkeen.

TUOHI Mastercard -luotolla maksat ostosi jopa 24 tasaerässä.

 

TUOHI Mastercard -luotolla maksaessasi saat ostollesi jopa 24 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. Korottomalta maksuajalta maksat vain tilinhoitopalkkion 5 €/kk. Kampanja on voimassa toistaiseksi. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI on monipuolinen maksuaika- ja luottokortti myös jatko-ostoksille. TUOHI käy maksamiseen kaikkialla, missä Mastercard toimii – myös verkossa ja ulkomailla. Kortista ei peritä avaus- tai vuosimaksua.

TUOHI Mastercard -luoton kulut

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,9 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Tutustu tarkemmin TUOHI Mastercard -korttiin osoitteessa tuohi.fi.

Tervetuloa myymälään ja kartoitamme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

TUOHI.jpg

Verkkokauppa

Unikulman verkkokaupassa voit maksaa tällä hetkellä turvallisesti luottokortilla tai nettiostoksiin sopivalla debit-kortilla! Ongelmatilanteissa ota yhteys asiakaspalveluumme.

Maksupalvelun tarjoajana ja maksunvälittäjänä toimii Stripe.

 

Yritykset

Yrityksillä on mahdollisuus maksaa yrityspalveluidemme ostot laskutuksella. Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi laskutusluvan.