Miten Teillä nukutaan?
Kirjaudu
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Aloita hyvän unen tärkeimmästä tekijästä – hanki paras mahdollinen patja.


Unikulma on oikea osoite, kun haluat sänkyysi patjan, joka seuraan sinun vartalosi ominaispiirteitä – eikä toisinpäin. Patjamme on jaoteltu rakenteen perusteella neljään eri luokkaan. Näistä SINUN-patjat sekä UNIIKKI-patjat räätälöidään aina käyttäjän mittojen mukaan. Yksilöllisen patjan räätälöinti alkaa aina asiakkaamme UnikLab-mittauksella. Päätät tietysti itse patjasi yksilöinnin tason.


Valitse sopiva runko uudelle patjallesi – tai sopiva patja nykyiseen sänkyysi.

Asiantuntijamme auttaa sinua myös valitsemaan sopivimman sängyn patjalle. Unikulman valikoimasta löydät erilaisia vaihtoehtoja yksinkertaisesta sänkykehikosta aina säädettäviin hierontatoiminnolla varustettuihin luksussänkyihin. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse luopua nykyisestä tutusta ja turvallisesta sängystäsi – voit tehdä siitä uuden veroisen tuliterällä joustinpatjalla.

Vinkki: Valmistamme myös tavallisia joustinpatjoja mittojen mukaan esim. veneilijöille. Katso www.venepatja.fi

Löydät patjavalikoimamme tästä alta!

Tasajousinen Klassikko -patja

Klassikko on oman luokkansa arvostettu vakiojousitettu peruspatja, joka on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista. Patjasta on saatavana kolmea eri kovuutta sekä irtopatjana että runkojoustinpatjana. Patja sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvaville lapsille sekä silloin, kun nukkujat vaihtelevat kuten vierashuoneissa sekä mökillä.

Vyöhykejousinen Legenda -patja

Legenda on vakiovyöhykkeistetty patja, jonka jousisto on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista.

Patja on hyvä ryhtiä ylläpitävä vaihtoehto terveselkäisille.

Yksillöllisesti räätälöity Sinun -patja

SINUN -patjasi on yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu hyvän unen patjaratkaisu. Jousisto on räätälöity käsityönä nukkujan vartalon vaatimusten mukaisesti korkealaatuisesta lämpökarkaistusta herkimmästä mahdollisesta pussijousesta. Vuode on erinomainen selän ja vartalon hyvinvointia ylläpitävä ja tarvittaessa lihasepätasapainoa korjaava vaihtoehto.


TUTUSTU LISÄÄ UNIKLAB -MITTAUKSEEN.

Yksillöllisesti räätälöity Uniikki -patja

Uniikki on yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu erikoispatja. Patja koostuu vähintään kahdesta käsityönä valmistetusta korkealaatuisesta lämpö-karkaistuista jousikerroksesta, jossa ylin kerros on valmistettu nukkujan vartalon mukaan. Erittäin herkkä ja tiheä jousisto soveltuu erinomaisesti vaativille vartaloille kuten isokokoisille ja painaville tai vastavuoroisesti hyvin kevyille nukkujille.


TUTUSTU LISÄÄ UNIKLAB -MITTAUKSEEN.

Lämpöreaktiivinen Astro -patja

Astro on käyttäjän kehon lämpöön ja paineeseen reagoiva materiaali. Nukkujan painon mukaan säädettävä kolmikerrosrakenne, viskoelastisesta vaahtogeelistä ja kimmovaahdosta. Yksi patja on muokattavissa painoluokille 30-150kg vaihtamalla kolmikerrosrakenteen levyjen keskinäistä järjestystä.

 

Vyöhykkeistetty Vesipatja

Unikulman selkää tukeva vesipatja on kestosuosikki, jolla on uskollinen käyttäjäkuntansa. Vesipatjassa vaimennuselementin sisään on rakennettu kohotetut alueet ristiselän ja reisien nostoa varten. Nämä ristiseläntuet mahdollistavat täydellisen ergonomian vartalolle. Uuden sukupolven parannettu vesipatja on helppohoitoinen sekä parhaalla teknologialla varustettu. Kysy valikoimaa myymälästämme. Meiltä saatavilla myös vesisängyn kemikaalit, paikkasarjat sekä tyhjennyspumpun vuokraus.

Mittatilaus patjat erikoisolosuhteisiin

Unikulma valmistaa tehtaallaan Vantaalla mittatilaustyönä patjat, petauspatjat sekä muotoon ommellut lakanat veneisiin, matkailuautoihin sekä -vaunuihin.  Uusi patja valmistetaan käyttäen kaavoja tai vanhaa patjaa mallina, jotta saadaan oikeat mitat, kallistukset ja kulmat. Kosteissa tiloissa vuodemateriaalien kuivuminen ja ilmavuus on erittäin tärkeää, siksi patjamme erikoismateriaaleineen sopivat ihanteellisesti veneisiin. Vaadittu paloturvallisuus on otettu materiaaleissa myös huomioon. Lue lisää venepatja.fi sivustolta.