Hyvän unen edelläkävijä

Unikulman ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista. Mittausten ja unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn.  Meiltä löydät myös ohjeet ja avun muihin makuuhuoneen nukkumisergonomiaan vaikuttaviin tekijöihin.

MOOTTORIVUODE

Unikulman moottorivuoteet ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Moottorivuoteen terveydelliset hyödyt ja mukavuus, samassa ylellisessä kokonaisuudessa, vie nukkumisen ihan uudelle tasolle. Sänky koostuu pehmeyttä tuovasta petaus- tai pintapatjasta, ergonomisesta joustinpatjasta, moottorialustasta ja säädettävästä joustosälepohjasta. Saatavilla Legenda-, Sinun-, Teidän-, ja Uniikki-patjoilla. Moottorivuoteessa asennon voi säätää mieluisaksi jalko- ja pääpäätyä nostamalla tai laskemalla.
 

 

KUORSAATKO?

Usein kuorsaaminen aiheutuu selinmakuulle käätymisestä, joka aiheutuu patjasta, jolla ei ole mukava nukkua kyljellään. Omalle keholle sopiva patja mahdollistaa ergonomiset nukkumisasennot ja helpottaa kylkimakuulla oloa. Kun patja myötäilee ja tukee kehoa sen tarvitsemista kohdista, ei aiheudu esimerkiksi käden puutumista joka pakottaa kääntymään selinmakuulle. Tämän seurauksena kuorsaus vähenee. Moottorivuoteella päätyä saa nostettua ylös portaattomasti juuri sen verran kuin itselle on tarpeen ja ergonomisella tyynyllä pään asennon saa optimaaliseksi, jolloin hengitystiet pysyvät auki ja kuorsaus vähenee tai parhaassa tapauksessa häviää kokonaan. On myös erittäin tärkeää, että tyyny on korkeussäädettävä ja näin sen saa säädettyä itselle oikean korkuiseksi.

HIENOSÄÄTÖ

Kaikissa Unikulman moottorivuoteissa on jälkisäädettävät säleet. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

HÄIRIÖTEKIJÄT

Unikulman moottorivuoteen sähköosat ovat kaikki suojattu, jotta sähkölaitteiden tuottamat häiriöt unessa saadaan minimoitua mahdollisimman tehokkaasti. 

LISÄVARUSTEET

Vuoteeseen on saatavana paljon lisävarusteita valoista aina latauspisteisiin. Saatavana myös fysiovibrastinen hieronta, joka rentouttaa sekä kehoa että mieltä.

JÄLKISÄÄDETTÄVÄ

Kaikissa Unikulman moottorivuoteissa on jälkisäädettävät säleet. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

 

RUNKOPATJA

Runkojoustinpatja on valmis vuodekokonaisuus, joka koostuu jälkisäädettävästä alustasta sekä jousikerroksesta. Runkojoustinpatjan jousisto valitaan neljästä eri taso vaihtoehdosta

(Klassikko, Legenda, Sinun, Teidän tai Uniikki).

Jouset ovat korkealaatuista yksittäispakattua pussijousta, joka takaa vuoteelle erinomaisen tuen ja joustavuuden. Tyylikkään yksinkertainen ja laadukas vuode saattelee sinut kauniisiin ja terveellisiin uniin.

JÄLKISÄÄDETTÄVÄ

Runkopatja valmistetaan jälkisäädettävällä alustalla. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

HELPPOHOITOINEN

Runkopatjoissamme on 23 cm korkeat jalat joten siivoaminen myös sängyn alta on helppoa. Sängystä nousu on myös huomattavasti helpompaa. Sängyn pohjassa on vetoketju, joten runkopatjan päällisen saa tarvittaessa kokonaan irti. 

 

JENKKIVUODE

Jenkkivuode on näyttävä vuodekokonaisuus, jos moottorivuoteen tekniset ominaisuudet tuntuvat vieraalta.

Sänky koostuu yksi- tai kaksikerroksisesta joustinpatjasta ja alustasta, jossa on säädettävät säleet. Päällimmäiseen joustinpatjaan löytyy useita eri jousitusvaihtoehtoja, jotka ovat joko yhdessä tai kahdessa kerroksessa. Parivuoteeseen voidaan valmistaa henkilökohtaiset jousitukset saman yhtenäisen patjan sisälle tai erilliset, henkilökohtaisella jousituksella olevat patjat ja täydentää kokonaisuus yhtenäisellä petauspatjalla. Jenkkivuoteita saat monessa eri koossa.

JÄLKISÄÄDETTÄVÄ

Jenkkivuode valmistetaan myös jälkisäädettävällä alustalla. Tämän avulla nukkuja voi hienosäätää vuodetta omien tarpeiden mukaan ja näin vuoteesta saadaan monipuolisempi. Säädettävien säleiden avulla vuoteeseen saadaan helposti lisää pehmeyttä tai napakkuutta. Esimerkiksi raskauden aikana säätöpohjan merkitys korostuu huomattavasti.

YKSI ISO TAI KAKSI PIENTÄ

Jenkkivuoteen voit halutessasi ostaa myös erillisillä patjoilla. Yhden ison patjan huolto ja siirtäminen voi olla joskus hankalaa.

Minkä arvoinen on hyvin nukuttu yö?

Hyvä sänky on sijoitus omaan hyvinvointiin. Nukkumalla hyvin jaksaa arjen haasteet ja unen terveysvaikutuksia ei kannata vähätellä. Kaiken lisäksi upeaan sänkyyn on kiva mennä illalla. Investoi itseesi ja mieti kuinka paljon aikaa vietät sängyssä verrattuna esimerkiksi autoon? Oletko ajatellut, että säästämällä yhden kahvilasta ostetun kahvikupin verran päivässä, saat sinulle räätälöidyn hierovan moottorivuoteen?

Varaa aika uniergonomian asiantuntijalle ja kysy myymälästä rahoitusvaihtoehtoja. Tervetuloa!

Unikulma Oy

Petikontie 4,

01720 Vantaa

© Unikulma Oy | +358 40 585 6179 | asiakaspalvelu(at)unikulma.fi | Asiakaspalvelu palvelee myymälöidemme aukioloaikojen mukaisesti. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
unikulma.png
0

Puhelintilaukset