Varför god sömn är så viktigt

 

 

Du sover en tredjedel av ditt liv. Därför är goda sömnomständigheter av avgörande betydelse - från sovposition på madrassen till sovrummets inredning. Med hjälp av vårt UnikLab® -test får vi på 10 minuter veta precis hur din kropp vilar på madrassen, var de största tryckpunkterna är och hurudant stöd du behöver. Enligt den här kartan tillverkar vi sedan din specialgjorda madrass i Finland, av bästa möjliga komponenter.

 

Din kropp är ett fantastiskt system av olika funktioner. Toppforskare är eniga om att sömn är en av de viktigaste faktorerna som påverkar aktivitetsnivå. Sömn laddar upp din hjärna och rengör ditt nervsystem, bland annat. God sömn ökar både kreativitet och gott humör och gör dig mera framgångsrik i vad du än strävar till.

 

Vi lever i en hektisk värld som är påfrestande för vårt välmående. Många tror att de kan välja att sova mindre, när de behöver mera konkurrenskraft och energi. Efter en tid är resultatet dock alltid det motsatta - prestationsnivån sjunker.

 

Om du behöver låna pengar till sängen från Unikulma, gör du detta lätt hos Lånemäklaren.se. Om du är från Norge och behöver finansiera köpet av våra produkter, får du ett lån utan säkerhet hos Lånemegleren.no

Unikulma Oy

 

Petikontie 4

01720 Vantaa

+358 207 280 280

 

Copyright Unikulma Oy

© Copyright Unikulma Oy +358 207 280 280