Varför god sömn är så viktigt

 

Unikulma har över fyrtio internationella patenter, registrerade modeller och innovationer. Din madrass blir ultrabekväm, eftersom vi använder känslig, zonindelad fjädring av bästa europeiska kvalitet. När du tänker på kostnaderna av en kvalitetssäng, inser du att per år – för att inte tala om månad eller natt – är den inte alls avgörande.

 

Sängar och madrasser

 

Efter tusentals UnikLab-mätningar vet vi, att varje kropp är olika. Därför kan den bästa sängen inte tillverkas innan vi vet vem som ska sova i den. Med hjälp av vår kunskap och expertanalys kan du lita på att du hos oss väljer rätt säng. Vi vill skänka dig bästa möjliga sömn i din önskesäng. Utöver den skräddarsydda madrassen kan du välja sängmått, -form och -typ, samt vilka material du föredrar.

 

Möbelsortiment

 

När din säng är perfekt anpassad efter din kropp är det dags att koncentrera sig på resten av sovrummet. En lugn och harmonisk inredning med väl utvalda möbler skapar en atmosfär där du sover bättre. Om du trivs i ditt sovrum, går du gärna till sängs. Vårt breda sortiment av kvalitetsmöbler är sammansatt med tanke på din sömn.

 

Tillbehör

 

Nu är det enklare än någonsin att förnya ditt sovrum med t.ex. nya sängkläder – gå bara in på vår nätbutik! När har du senast bytt dyna och täcke? Våra kvalitetsprodukter hittar du naturligtvis både på webben och i våra butiker. Välkommen!

Unikulma Oy

 

Petikontie 4

01720 Vantaa

+358 207 280 280

 

Copyright Unikulma Oy

© Copyright Unikulma Oy +358 207 280 280