SteadyBody-pussilakana-vari-4.jpg

UUSI VÄRI!

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202020-6-15%20kel

Mikä SteadyBody?

Lakana voi muuttaa kaiken.

Annoimme Unikulman SteadyBody-lakanoita kuluttajille koekäyttöön. 

"Näissä lakanoissa nukkuessa en ole hikoillut, saanut nukkua alasti ilman, että on kylmä/kuuma. Aamulla, kun petaan sängyn, lakanat ovat sen näköiset, kun ne olisi juuri pedattu. Jos olisin lukenut pelkän tiedotteen lakanoista, en olisi uskonut. Nyt kun olen nukkunut niissä kaksi viikkoa voin suositella!"

Huipputeknologiaa ja parhaita mahdollisia materiaaleja.

Ylellisen tuntuisesta teknisestä materiaalista ja innovatiivisesta SteadyBody-kuidusta valmistetut pölyämättömät lakanat tasaavat eri univaiheiden aiheuttamat lämpötilaerot ja pitävät huolta nukkujan optimaalisista nukkumisolosuhteista läpi yön. 

 

Huipputeknologia takaa parhaan mahdollisen nukkumiskokemuksen, eikä nukkuja havahdu hereille yöllisen hikoilun, palelemisen, levottomien jalkojen tai suonenvetojen takia. 

 

Funktionaalisten SteadyBody-lakanoiden tunnistettavat hiilikuituruudukot maadoittavat nukkujan tasoittamalla kehon luontaisia sähkökenttiä. Patentoitu hiilikuiturakenne muuttaa kehon luontaiset jännitteet lämmöksi. Lakanoiden välissä nukkuminen rauhoittaa kehon, jolloin uni muuttuu levolliseksi ja palauttavaksi. Myös turha säpsähtely jää pois ja uni pääsee alkamaan lempeästi jatkuen tasaisena koko yön ajan. Paras loppputulos saadaan nukuttaessa alasti.

fiilis-19.jpg
Maria-steadybody-web-44_edited.jpg

Viimeistele nukkumismukavuus haluamallasi peitolla.

SteadyBody-aluslakaa sekä pussilakanaa suositellaan käytettäväksi yhdessä SteadyBody-peiton kanssa,

jolloin vaikutus on mahdollisimman kokonaisvaltainen. SteadyBody®-tuoteperheen peitot suunnitellaan ratkaisemaan hyvän unen estäviä tekijöitä kuten hikoilu, palelu, stressi, levottomat jalat ym. Peitoista löydät niin kevyet peitot, muhkeat untuvat kuin rauhoittavat painopeitot.

SteadyBody-tuotesarjasta löytyy myös loistavat ratkaisut nukkumishygieniaan, kuten helposti pestävät ja irroitettavat tyynyn- ja petauspatjansuojat.