Miten Teillä nukutaan?
Kirjaudu

Toimitusehdot

Unikulma verkkokauppa 

Unikulman verkkokaupassa asioiminen on turvallista ja helppoa! Maksaminen onnistuu nopeasti verkkomaksuna tai luottokortilla.

Voit halutessasi noutaa tilauksesi ilmaiseksi valitsemastasi myymälästämme tai valita toimituksen Matkahuollon Lähi-pakettina, jolloin tilauksesi toimitetaan 1-2 viikon sisällä. Toimituskulut 10€ veloitetaan maksun yhteydessä, yli 200€ tilaukset ilman toimituskuluja. Toimitamme tuotteita vain Manner-Suomeen.

Tilaamillasi tuotteilla on 14:vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa.

Asiakaspalvelumme palvelee Sinua sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@unikulma.fi tai puhelimitse 040 585 6179.

Unikulman verkkokaupassa myyjänä toimii Unikulma Oy (y-tunnus: 2080043-5)

Mukavia ostoshetkiä!

 

Ostoksien tekeminen: 

-Valitse mieluisat tuotteet laajasta valikoimasta ja siirrä tuote klikkaamalla ’Lisää koriin’

-Kun olet siirtänyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, klikkaa ’Jatka kassalle’

-Anna kassalla tilaukseen tarvittavat osoite- ja toimitustiedot, voit myös rekisteröityä niin saat jatkossa parhaat edut!

-Klikkaa tietojen lisäämisen jälkeen ’Tilaa’

-Valitse maksutapa ja maksa tilauksesi

-Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi maksun jälkeen ja tilauksesi siirtyy toimitettavaksi

-Matkahuolto lähettää sinulle sähköpostilla ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa tai vaihtoehtoisesti asiakaspalvelumme ilmoittaa sinulle kun tilauksesi on noudettavissa myymälästämme.

 

Maksutavat:

Unikulman verkkokaupan tilaukset maksetaan pankkien verkkomaksuna tai luottokortilla.

 

 Maksupalvelun tarjoajana ja maksunvälittäjänä toimii Point Transaction Systems Oy.

Point Transaction Systems Oy
FI09438199
kuluttaja@point.fi
Puhelin 0207535192

 

Toimitusehdot:

Toimitusaika ja toimituskulut

Toimitamme tilaamasi tuotteet 1-2 viikon sisällä tilauksesta ja toimituskulu 10€/tilaus veloitetaan maksun yhteydessä. Yli 200€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Toimitustavat

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan:

Matkahuollon Lähi –pakettina tilauksessa antamaasi toimitusosoitetta lähimpään Matkahuoltoon tai Pakettipisteeseen, esimerkiksi Suomen Lähikauppa Oy:n Siwaan, Valintataloon tai Euromarketiin noudettavaksesi, jolloin Matkahuolto ilmoittaa sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä tuotteen noutopaikan kun tilaus on noudettavissa tai vaihtoehtoisesti noutaa tilauksesi valitsemastasi Unikulman myymälästä.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Kuluttajasuojalain mukaan on sinulla verkkokauppaostoksissa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit rauhassa tutustua Unikulmasta tilaamiisi tuotteisiin 14 vrk:n ajan ja varmistua ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessaan.

Tuotteita koskevasta lakisääteisestä virhevastuusta vastaa Unikulma Oy takuun lisäksi tai sen puuttumisesta huolimatta. Tuotteiden takuutiedot ovat tuotekohtaisia ja takuutiedot sekä niitä koskevat ehdot toimitetaan tuotteiden mukana. 

Tuote palautetaan Unikulmaan Matkahuollon toimipisteestä. Palautusasioissa ole yhteydessä Unikulman asiakaspalveluun asiakaspalvelu@unikulma.fi tai puh. 040 585 6179.

 

Unikulma Oy, Petikontie 4, 01720 Vantaa, p. 040 585 6179