TUOTTEET | Unikulma

Tuotteet

Suosittelemme

Ergonomisella tyynyllä apua niskakipuihin!

Varaa aika myymälään

Tyynyllä apua niskakipuihin!

Oikein valittu tyyny parantaa oleellisesti nukkuma-asentoa – ja siten suoraan myös yöunesi laatua. Hyvä tyyny estää lihasjännitystä tukemalla niskaa ja antamalle päälle rennon, luonnollisen asennon.  

Astro | ergonominen tyyny

179,00 €Hinta

Unikulma on Suomalainen perheyritys, joka on toiminut paremman unen asialla vuodesta 1985. Unikulma valmistaa yksilöllisesti räätälöityjä patjoja ja on huomattava toimija myös hoiva- ja sairaalavuode puolella. Vuoteiden valmistuksessa käytetään Uniklab®-mittalaitetta, joka mittaa patjaan kohdistuvaa pintapainetta. Unikulman tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneeseen terveellistä unta sekä asiakastyytyväisyyttä vaalien.

Huipputeknologiaa ja parhaita mahdollisia materiaaleja!

SteadyBody vuodevaatteiden valmistuksessa on käytetty huipputeknologiaa sekä parhaita mahdollisia materiaaleja, jotka takaavat sinulle parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden.  Materiaalissa on mikrokapseleita tai hiilikuitua jotka takaavat tasaisen lämpötilan koko yöksi. Materiaali ottaa tai luovuttaa lämpöä tarpeen mukaan, pitäen nukkujan sopivan lämpöisenä koko yön ajan.

Suojaa patja vahingoilta

HygieneDreams-petauspatjansuoja auttaa pitämään vuoteen hygieenisenä ja tahrattomana. Froteepintaista, hengittävää ja nesteenpitävää suojaa on miellyttävä käyttää, sillä se ei hiosta eikä kahise. Suoja estää pölypunkkien pesiytymistä patjaan, joten se on erinomainen allergioista kärsiville.

Ylellinen untuva!

Feather Steadybody® -untuvapeiton valmistuksessa on käytetty huipputeknologiaa sekä parhaita mahdollisia materiaaleja, jotka takaavat sinulle parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden. Peitossa on käytetty lämpöä tasaavia mikrokapseleita, jotka tasapainottavat ja jakavat kehon lämpötilaa pitäen sinut sopivan lämpöisenä koko yön ajan. Lämpöä tasaavan, vartaloa vasten tulevan puolen erotat sinertävästä väristä.

Unikulma Oy

Petikontie 4,

01720 Vantaa

© Unikulma Oy | +358 40 585 6179 | asiakaspalvelu@unikulma.fi | Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
unikulma.png
0