YKSILÖLLINEN VUODE

Kunnon levolla on huikea voima. Hyvin nukutun yön jälkeen jaksamme pirteämmin ottaa vastaan päivän haasteet ja nauttia pienistäkin arjen iloista. Olisikin hyvä muistaa, että kasvaessamme ja käydessämme läpi eri elämänvaiheita, unen ja sängyn vaatimukset muuttuvat. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jokaisen vartalo on yksilöllinen. Ikä, sukupuoli sekä elintavat määrittävät millaisia vaatimuksia vuoteella on. 

UNIKLAB-MITTAUS

Me Unikulmassa mittaamme kaikki asiakkaamme UnikLab-pintapainejärjestelmällä. Laitteisto mittaa kehon patjaan kohdistamaa pintapainetta. 

Mittauksesta saamme tärkeää tietoa henkilökohtaisesta nukkumisergonomiastasi, jonka perusteella jousisto rakennetaan jousirivi kerrallaan juuri sinulle. 

HYVÄN UNEN EDELLÄKÄVIJÄ

Unikulman ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista. Mittausten ja unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn.  Meiltä löydät myös ohjeet ja avun muihin makuuhuoneen nukkumisergonomiaan vaikuttaviin tekijöihin.

ERGONOMIA-

TURVA

SINUN-patjat, TEIDÄN-patjat sekä UNIIKKI-patjat sisältävät normaalin 10 vuoden takuun lisäksi ergonomiaturvan. Ergonmiaturvalla varmistetaan, että yksilöity jousisto sopii juuri sinun kehollesi. Ergonomiaturva on 3 kuukautta vuoteen toimituksesta. Tässä ajassa keho ehtii tottua uuteen jousistoon ja myös jousisto alkaa toimimaan halutulla tavalla.

Lue lisää ergonomiaturvasta!

 

Muistathan! Paraskaan vuode ei korvaa liikuntaa, hyvää ravintoa ja terveitä elämäntapoja.

JOUSIA MYÖTEN KOTIMAINEN

Kaikki yksilölliset vuoteet valmistetaan käsityönä Unikulman tehtaalla Vantaalla. Varmistaaksemme jokaisen jousen laadun, valmistamme jouset itse Unikulman omalla jousikoneella.  Ammattitaitoiset asentajamme tuovat vuoteet kotiisi suoraan tehtaalta asennettuna. 

 

PATJATASOT

Patjamme on jaoteltu rakenteen perusteella viiteen eri luokkaan. Näistä SINUN-patjat, TEIDÄN-patjat sekä UNIIKKI-patjat räätälöidään aina käyttäjän mittojen mukaan.

UNIIKKI

Uniikki on yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu erikoispatja. Patja koostuu vähintään kahdesta käsityönä valmistetusta korkealaatuisesta lämpö-karkaistuista jousikerroksesta, jossa ylin kerros on valmistettu nukkujan vartalon mukaan. Erittäin herkkä ja tiheä jousisto soveltuu erinomaisesti ylellisyyttä ja luxusta kaipaaville sekä vaativille vartaloille, kuten leveä harteisille, isokokoisille tai vastavuoroisesti

hyvin kevyille nukkujille. 

TEIDÄN

Teidän -patjaan luksusta ja optimaalista pintapehmeyttä tuo huippuluokan hengittävät pintamateriaalit. Nukkujan vartalon vaatimusten mukaisesti UnikLab-mittauksen perusteella yksilöllisesti räätälöity jousisto valmistetaan käsityönä korkealaatuisesta lämpökarkaistusta herkimmästä mahdollisesta pussijousesta. Patjan erikoiskorkeus antaa vuoteelle upean loppusilauksen.

SINUN

SINUN -patjasi on yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu hyvän unen patjaratkaisu. Jousisto on räätälöity käsityönä nukkujan vartalon vaatimusten mukaisesti korkealaatuisesta lämpökarkaistusta herkimmästä mahdollisesta pussijousesta. Vuode on erinomainen selän ja vartalon hyvinvointia ylläpitävä ja tarvittaessa lihasepätasapainoa korjaava vaihtoehto.

LEGENDA

Legenda on vakiovyöhykkeistetty patja, jonka jousisto on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista. Patja on hyvä ryhtiä ylläpitävä vaihtoehto terveselkäisille.

KLASSIKKO

Klassikko on oman luokkansa arvostettu vakiojousitettu peruspatja, joka on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista. Patjasta on saatavana kolmea eri kovuutta sekä irtopatjana että runkojoustinpatjana. Patja sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvaville lapsille sekä silloin, kun nukkujat vaihtelevat kuten vierashuoneissa sekä mökillä.