YKSILÖLLINEN VUODE | Unikulma

YKSILÖLLINEN VUODE

Kunnon levolla on huikea voima. Hyvin nukutun yön jälkeen jaksamme pirteämmin ottaa vastaan päivän haasteet ja nauttia pienistäkin arjen iloista. Olisikin hyvä muistaa, että kasvaessamme ja käydessämme läpi eri elämänvaiheita, unen ja sängyn vaatimukset muuttuvat. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jokaisen vartalo on yksilöllinen. Ikä, sukupuoli sekä elintavat määrittävät millaisia vaatimuksia vuoteella on. 

UNIKLAB-MITTAUS

Me Unikulmassa mittaamme kaikki asiakkaamme UnikLab-pintapainejärjestelmällä. Laitteisto mittaa kehon patjaan kohdistamaa pintapainetta. 

Mittauksesta saamme tärkeää tietoa henkilökohtaisesta nukkumisergonomiastasi, jonka perusteella jousisto rakennetaan jousirivi kerrallaan juuri sinulle. 

HYVÄN UNEN EDELLÄKÄVIJÄ

Unikulman ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista. Mittausten ja unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn.  Meiltä löydät myös ohjeet ja avun muihin makuuhuoneen nukkumisergonomiaan vaikuttaviin tekijöihin.

ERGONOMIA-

TURVA

SINUN-patjat sekä UNIIKKI-patjat sisältävät normaalin 10 vuoden takuun lisäksi ergonomiaturvan. Ergonmiaturvalla varmistetaan, että yksilöity jousisto sopii juuri sinun kehollesi. Ergonomiaturva on 3 kuukautta vuoteen toimituksesta. Tässä ajassa keho ehtii tottua uuteen jousistoon ja myös jousisto alkaa toimimaan halutulla tavalla. Kysy lisätietoja ergonomiaturvasta unen asiantuntijaltasi. 

JOUSIA MYÖTEN KOTIMAINEN

Kaikki yksilölliset vuoteet valmistetaan käsityönä Unikulman tehtaalla Vantaalla. Varmistaaksemme jokaisen jousen laadun, valmistamme jouset itse Unikulman omalla jousikoneella.  Ammattitaitoiset asentajamme tuovat vuoteet kotiisi suoraan tehtaalta asennettuna. 

 

UNIIKKI

Uniikki on yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu erikoispatja. Patja koostuu vähintään kahdesta käsityönä valmistetusta korkealaatuisesta lämpö-karkaistuista jousikerroksesta, jossa ylin kerros on valmistettu nukkujan vartalon mukaan. Erittäin herkkä ja tiheä jousisto soveltuu erinomaisesti vaativille vartaloille kuten isokokoisille ja painaville tai vastavuoroisesti hyvin kevyille nukkujille.

SINUN

SINUN -patjasi on yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu hyvän unen patjaratkaisu. Jousisto on räätälöity käsityönä nukkujan vartalon vaatimusten mukaisesti korkealaatuisesta lämpökarkaistusta herkimmästä mahdollisesta pussijousesta. Vuode on erinomainen selän ja vartalon hyvinvointia ylläpitävä ja tarvittaessa lihasepätasapainoa korjaava vaihtoehto.

LEGENDA

Legenda on vakiovyöhykkeistetty patja, jonka jousisto on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista. Patja on hyvä ryhtiä ylläpitävä vaihtoehto terveselkäisille.

KLASSIKKO

Klassikko on oman luokkansa arvostettu vakiojousitettu peruspatja, joka on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista. Patjasta on saatavana kolmea eri kovuutta sekä irtopatjana että runkojoustinpatjana. Patja sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvaville lapsille sekä silloin, kun nukkujat vaihtelevat kuten vierashuoneissa sekä mökillä.

Unikulma Oy

Petikontie 4,

01720 Vantaa

© Unikulma Oy | +358 40 585 6179 | asiakaspalvelu@unikulma.fi | Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
unikulma.png
0