HYVÄ UNI 

YHTEISTYÖKUMPPANINA

Yrityksille ja yhteisöille suunnatut palvelumme ja tuotteemme auttavat asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja henkilöstöäsi nukkumaan ja voimaan paremmin. Hyvä uni laadukkailla tuotteillamme parantaa myös asiakastyytyväisyyttä, tuo uutta energiaa, vähentää sairauspoissaoloja sekä työuupumusriskiä. Tutkitusti. Tuotteemme on kehitetty asiakkaita kuunnellen ja nukkujia varten. Ainoa päämäärämme on täydellisen asiakastyytyväisyyden takaaminen.

 

Yrityksille suunnattuja palveluitamme ovat mm. tuotteet hotelleille, Grand-tuoteperhe hoiva- ja laitoskäyttöön, Jaksa paremmin -luentotapahtumat, räätälöidyt henkilöstöedut henkilökunnallenne, yritys- ja henkilökuntalahjat sekä monipuoliset yritysyhteistyömahdollisuudet. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alla tai ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yksilöllinen palvelukokonaisuus juuri Teidän tarpeisiinne.

JAKSA PAREMMIN

TAPAHTUMAT

Jaksa paremmin -tapahtumassa autamme henkilöstöäsi nukkumaan paremmin ja herätämme työntekijöiden kiinnostuksen omaan nukkumiseensa. Yönsä hyvin nukkuva saa tutkitusti valtavasti lisää energiaa päivään ja voi paremmin. Organisaation toimintaa nakertavilla tekijöillä, kuten työuupumuksella ja sairauspoissaoloilla on suora yhteys levon puutteeseen – eli käytännössä liian vähäisen tai huonolaatuiseen uneen. Tapahtumassa Työterveyslaitoksen kouluttama fysioterapeutti antaa käytännön ohjeet, joiden avulla henkilöstösi nukkuu ja voi paremmin. Kartoitamme ennen tapahtumaa henkilöstön nukkumistottumukset ja toimitamme siitä yhteenvedon. Itse Jaksa paremmin -tapahtumassa asiantuntijamme antaa tekemänsä kartoituksen pohjalta jokaiselle avaimet kehittää oman unensa laatua parempaan suuntaan. Suunnittelemme ja räätälöimme tapahtuman aina yhdessä yrityksen kanssa.
Jaksa paremmin -tapahtuma sopii erinomaisesti tyky- ja tyhy -tapahtumien yhteyteen. Tapahtumat voidaan järjestää myös yrityksen omissa tiloissa tai myymälöissämme kautta maan. 

GRAND HOIVA

Arvostatteko ikääntyvien ja liikuntarajoitteisten asukkaiden käytössä olevien tuotteiden laatua ja turvallisuutta kodikkuudesta tinkimättä? Onko henkilökuntanne egonomiset työskentelyolosuhteet teille kunnia-asia? 

HOTELLIPALVELUT

Unikulma valmistaa yksilöllisiä makuuhuonekokonaisuuksia koteihin ja hotelleihin yli

20 vuoden kokemuksella. Kestävyys, kotimaisuus ja korkea asiakastyytyväisyys ovat tehneet Unikulman UnikHotel-sängystä Suomen suosituimman vuoteen hotelleille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista yöunta.