Miten Teillä nukutaan?
Kirjaudu

Hyvä uni yhteistyökumppanina!

Yrityksille ja yhteisöille suunnatut palvelumme ja tuotteemme auttavat asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja henkilöstöäsi nukkumaan ja voimaan paremmin. Hyvä uni laadukkailla tuotteillamme parantaa myös asiakastyytyväisyyttä, tuo uutta energiaa, vähentää sairauspoissaoloja sekä työuupumusriskiä. Tutkitusti.

Tuotteemme on kehitetty asiakkaita kuunnellen ja nukkujia varten. Ainoa päämäärämme on täydellisen asiakastyytyväisyyden takaaminen.

Yrityksille suunnattuja palveluitamme ovat mm. tuotteet hotelleille, Grand-tuoteperhe Hoiva- ja laitoskäyttöön, Jaksa paremmin -luentotapahtumat, räätälöidyt henkilöstöedut henkilökunnallenne, yritys- ja henkilökuntalahjat sekä monipuoliset yritysyhteistyömahdollisuudet.

Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alla tai ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yksilöllinen palvelukokonaisuus juuri Teidän tarpeisiinne.

Hotellit Suomen parhaat unet

Lue lisää Unikulman hotellipalveluista täältä.

Grand Hoivavuoteet

Lue lisää Grand tuotteista tästä!

Jaksa paremmin -tapahtumat

Hyvin yönsä nukkuva työntekijä tekee päivällä tulosta!


Jaksa paremmin -tapahtumassa autamme henkilöstöäsi nukkumaan paremmin ja herätämme työntekijöiden kiinnostuksen omaan nukkumiseensa. Yönsä hyvin nukkuva saa tutkitusti valtavasti lisää energiaa päivään ja voi paremmin. Organisaation toimintaa nakertavilla tekijöillä, kuten työuupumuksella ja sairauspoissaoloilla on suora yhteys levon puutteeseen – eli käytännössä liian vähäisen tai huonolaatuiseen uneen.


Käytännön ohjeita räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin


Tapahtumassa Työterveyslaitoksen kouluttama fysioterapeutti antaa käytännön ohjeet, joiden avulla henkilöstösi nukkuu ja voi paremmin. Kartoitamme ennen tapahtumaa henkilöstön nukkumistottumukset ja toimitamme siitä yhteenvedon. Itse Jaksa paremmin -tapahtumassa asiantuntijamme antaa tekemänsä kartoituksen pohjalta jokaiselle avaimet kehittää oman unensa laatua parempaan suuntaan. Suunnittelemme ja räätälöimme tapahtuman aina yhdessä yrityksen kanssa.
Jaksa paremmin -tapahtuma sopii erinomaisesti tyky- ja tyhy -tapahtumien yhteyteen. Tapahtumat voidaan järjestää myös yrityksen omissa tiloissa tai myymälöissämme kautta maan.

Ota yhteyttä:

Pääkaupunkiseutu:
Mika Laine, 0400 - 247 189, mika.laine(at)unikulma.fi
Tiia Mäenpää, 050-590 1699, tiia.maenpaa(at)unikulma.fi
Terhi Vesterkvist, 045-135 7851, terhi.vesterkvist(at)unikulma.fi

Varsinais-Suomi:
Karoliina Kalliokoski, 045 - 670 4859, karoliina.kalliokoski(at)unikulma.fi

Päijät-Häme:
Jukka Hovilainen, 0400 - 270 765, jukka.hovilainen(at)unikulma.fi

Pirkanmaa:
Liisa Koukku, 0400 - 270 764, liisa.koukku(at)unikulma.fi

Keski-Suomi:
Satu Kärkkäinen, 0400-270 758, satu.karkkainen(at)unikulma.fi

Kuopion seutu ja itä-Suomi:
Aleksi Saarelainen, 0400-247 178, aleksi.saarelainen(at)unikulma.fi

Oulun seutu ja pohjois-Suomi:
Juha Mäntylä, 050 - 556 4744, juha.mantyla(at)unikulma.fi